I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk    Skriv for at modtage opkald

Blog

Grundkursus madlavning 470x314

Hvis du er ny i madens verden og nysgerrig på årstidens råvarer, hvordan man arbejder med madens smag og konsistens, på saucer og grundsaucer og på både klassiske retter og nyfortolkninger.

Der er et nyt tema hver gang:

Råvarer og sammensætning
Sensorik
Det nordiske spisekammer
Saucer
Menu-sammensætning

Hver gang laver vi mad ud fra temaet og afslutter med at spise sammen – vi hygger os.

newyear2015

Jeg er helt klar sentimentalt anlagt! Og 2016 har i den grad budt på begivenheder der på et personligt plan har fyret op for både euforisk glæde og stor sorg. Nostalgi og melankoli!

Men det skal I slippe for at få uddybet hér - for 2017 er lige om hjørnet. Og jeg går ind i det nye år med stor spænding og store forventninger. Vi ses derude. Over gryderne eller bare hvorsomhelst.

Hav et fantastisk Nytår!

 

cover3

De gode folk i ReGastro spurgte mig, om jeg ville give nogle kreative indspark til hvad man kunne bruge en række overskudsråvarer til. De er ved at lave noget undervisningsmateriale, som kan virke inspirerende for folk - uden at man fastholdes på konkrete opskrifter.
Det drejer sig om råvarer som man ofte har liggende i bunden af grøntskuffen - og ikke får brugt op.
Jeg fik en liste med nogle af de grøntsager som folk smider allermest ud.

Ravioli

Jeg er ret vild med Le Raït. Jeg elsker den tilgang til vin som Le Raït har. Som noget folkeligt. Som noget vi kan nyde sammen, mens vi spiser. Eller hører musik. Eller snakker. Eller danser (altså for dem der nu danser, for det gør jeg helst ikke). Jeg elsker at drikke en vin som på den ene side har en historie og har en kompleksitet, uden at det kræver en sommeliérs forklaringer, og en kvalitet - men som på den anden side, selv af dem der brygger den, bare er en fucking vin som vi skal nyde sammen med mennesker vi holder af.

gavekort

Et gavekort kan bruges til madlavning hjemme hos dig selv. Eller private dining, som det også fint kaldes. Eller modtageren kan få mig ud og give en-til-en kursus i madlavning. Eller noget helt tredje madrelateret. Det aftaler jeg personligt med modtageren af gaverkortet.
Skal jeg lære dig at lave en bearnaise? Eller hvordan du får sprød svær på din flæskesteg. Eller noget helt tredje. Eller skal jeg bare lave noget lækker mad til en flok mennesker? Gavekort fra mig, er meget fleksible. Se mere hér: http://www.iwillcookforfood.dk/webshop/

 

 

torsk

På grund af en aflysning, er jeg igen ledig nytårsaften. Holder du en større fest - eller gider du bare ikke stå i køkkenet den dag, så kan jeg hjælpe dig. Jeg klarer alt fra canapeer til flereretters menuer. Og kan lave mad i alle slags køkkener.
Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så finder vi ud af hvordan vi gør udfra dine ønsker og dit budget. Jeg er fleksibel og kreativ, når jeg nu selv skal sige det! Og det behøver ikke at være nytårstorsk! ;)

Del Gerne!

finskbaal

Det seneste stykke tid har jeg nørklet med et nyt projekt.
Når jeg arbejder, arbejder jeg for det meste alene. Jeg savner derfor den sparring og inspiration, som man får sammen med kolleger. Den personlige og faglige udvikling. Jeg savner at gøre mig selv dygtigere til mit fag sammen med andre.

brooklyn bridge

Jeg er i New York. For at lave mad til New York'ers - og få et indblik i madkulturen hér. Grundlæggende det jeg også gør i København. Det har vist sig at være lidt sværere end forventet at få lov til at lave mad i forskellige settings. New York'erne er travle mennesker, spiser ofte ude - og har ikke samme tradition for at have gæster som vi har i Danmark. Det er dog, efter en masse korrespondance - og en række aftaler der er gået i vasken, lykkedes at få fem madlavninger. To af dem har danske forbindelser.

Til toppen