Rejser til Australien med dansk rejseleder

af admin

Hvem vil ikke gerne en tur til down under og opleve den flotte og anderledes natur der er i Australien og New Zealand – det er der rigtig mange unge mennesker der gerne vil opleve inden de skal videre i livet enten med en videregående uddannelse eller efter endt videregående uddannelse. Det er også en rigtig god ide for de unge mennesker, de får en på opleveren, og er i sikre hænder, når der er en dansk rejseleder med. Nu er det jo ikke bare lige en rejse til Mallorca eller Gran Canaria der er tale om, for her er der tale om 1-2-3 måneders rejser til Australien, New Zealand, Bali og Gili Islands. Det at der er rejser til australien med dansk rejseleder gør også at ens forældre er mere villige til at lade de unge mennesker tage på så lang en tur alene og sammen med andre unge mennesker. Jeg ville da også selv gerne med på sådan en vild oplevelsestur, men nu er de de rejser til Australien med dansk rejseleder kun forbeholdt de unge mennesker.

Det at få et højskoleophold med rejser til Australien og New Zealand er en oplevelse jeg ville ønske at alle unge mennesker kunne komme på – her får man nemlig afprøvet sine grænser og får bugt med nogle af sine angst tilstande, som her med tandem springet. Det at man er samlet i en gruppe ligestillede, gør også at man tør udfordre sig selv lidt mere, end hvis man var alene, eller sammen med sine forældre på selvsamme tur.
De unge mennesker bliver enormt selvstændige på disse rejse skole ophold, og skal tage mange beslutninger undervejs – så på den måde får de også en god ballast med i rygsækken, når de kommer hjem, og skal videre ud i livet. Det giver dem selvværd og selvtillid, og ruster dem til den fremtid de går i møde – min erfaring er, at de unge mennesker der ikke har været ude at rejse mens de var unge, er mindre selvstændige og har som oftest en mindre selvværd end dem der har rejst.

Related Posts