Californiske vine online

af admin

De amerikanske gode vine stammer hovedsageligt fra Californien – og det har Greatwine.dk fundet ud af, og udbyder et stort sortiment på deres hjemmeside. Nu elsker jeg selv rødvin, og er altid med på at finde nye mærker, så jeg kan smage lidt forskelligt. Det er virkelig et stort marked, alt det her med vin – men jeg må sige, at jeg har da smagt nogle skønne vine fra Californien, og dem tør jeg godt anbefale. En af mine favoritter er Cycles Gladiator Zinfandel 2016 – ikke alene syntes jeg den smager godt, men den er også rimelig i prisen. Nu kan næsten alt købes online, og det gælder også vin fra Californien eller andre typer vin. Det gode ved at handle online syntes jeg er, at jeg slipper for at slæbe de tunge flasker hjem, de bliver nemlig leveret lige til døren.

Forskellig vin fra Californien

Det næste jeg bestiller hos Greatwine, bliver en af deres smagskasser – så har mine smagsløg lidt at teste af – jeg syntes at det er en genial ide, at lave disse smagskasser med Californiske vine, og hvem ved, måske er der lige en anden af disse vine, der kan hamle op med Cycles Gladiator Zinfandel 2016, så det skal lige afprøves. Jeg kan godt lide at der er en god kundeservice der hvor jeg handler, og nogen gange drikker jeg også alkoholfrie vin, hvis jeg skal til en eller anden fest, hvor jeg ved at jeg skal køre hjem bagefter – og her var jeg så heldig at de også fandtes hos greatwine.dk

Related Posts

Skriv en kommentar