Hvor vil du rejse hen?

af admin

Flyvning har eksisteret i århundreder, og den første bemandede flyvning fandt sted i 1903. Siden da er flyrejser eksploderet i popularitet, og over 3,5 milliarder passagerer flyver hvert år. På trods af dette kan flyvning dog stadig være en skræmmende oplevelse.

For mange mennesker er tanken om at være tusindvis af meter oppe i luften i et metalrør skræmmende. Dette gælder især i betragtning af det antal flystyrt, der sker hvert år. Men flyvning er faktisk langt mere sikkert end at rejse i bil eller tog, idet chancen for at dø er 1 ud af 11 millioner, når man flyver.

Så hvis du føler dig bange for din kommende flyrejse, skal du bare huske, at det faktisk er meget sikkert, og at du sandsynligvis vil få en god tid!

Der er et par forskellige måder at måle den længste flyrute på, men den mest almindelige er efter afstand. De længste flyvninger i verden foregår typisk mellem kontinenter, og ruterne kan variere afhængigt af vindmønstre og andre faktorer. Den i øjeblikket længste ruteflyvning er Emirates Airlines rute EK201/202, som flyver mellem Dubai og Auckland, New Zealand. Flyvningen tilbagelægger en distance på 14 200 kilometer og har en planlagt flyvetid på 17 timer og 15 minutter. En anden langdistanceflyrute betjenes af Qatar Airways mellem Doha og Auckland, New Zealand.

Related Posts

Skriv en kommentar