Hvordan finder man sig til rette på en spisebordsstol?

af admin

Du kan nok huske det fra barndommen, at man skulle finde ud af at sidde stille ved bordet længe nok til at spise, men man havde så meget krudt i røven, at man hellere ville spise færdig, så man kunne komme ud at lege.
Til at starte med havde man en børnestol til formålet, men man ville jo gerne være som de voksne og sidde på deres stole, som kunne være spisebordsstole læder eller nogle uden, men man opdagede hurtigt, at de ikke var skabt til en i sådan en lille størrelse, som man var, men man ville ikke brokke sig, nu man endelig følte sig som de voksne, men man forsøgte så også virkelig at lege noget nær akrobat med hele kroppen for at finde en måde at sidde godt på sådan en stol.
Der kan heldigvis findes gode spisebordsstole, som man kan sidde på i flere timer, men sådan er det bare ikke med alle, eller også skal man finde sin egen gode måde at sidde på, så man ved, at man kan holde ud at sidde der i lang tid.

Find din plads på den gode spisebordsstol

Som barn er man mere eller mindre undskyldt i moderne tider, at man ikke gider sidde til bords længere, og man kan komme ud at lege, for så kan de voksne også få lidt mere fred, men det er noget andet, når man er en voksen med pli.
Man kan måske undskylde sig kort inde i maden eller lige efter, at man har ondt i ryggen og må finde et andet sted at sidde, der er mere blødt, men så skal man også have ondt i ryggen, for ellers bliver det en løgn, som man bliver taget i senere.
Men ellers må man bare forsøge at finde en måde at sidde godt i stolen, uden det ser for oplagt ud, at man kæmper med at sidde godt, for det kan blive en fornærmelse for dem, som der har købt disse stole.
Man kan påstå, at stolen måske er lidt i stykker, men hvis den ikke er det, så afslører man bare, at man er lettere inkompetent til at gøre noget så simpelt som at sidde på en stol.

Related Posts