Kitchenbutler til mit nye køkken

af admin

Nu ved jeg ikke hvor mange der som enlig kvinde selv skulle stå med et projekt der hed – nyt køkken – jeg kan så fortælle at det ikke lige ligger til højrebenet for os kvinder, i hvert fald ikke lige mig. Jeg fik et godt råd af en af mine venner til at tage ind og tale med kitchenbutler.dk, og det gjorde jeg så. Sikke et udvalg – det gjorde ikke ligefrem tingene nemmere – det var ligesom at skulle til fest og ikke vide hvilket tøj man skulle have på. Men med en super dygtig mand fra kitchenbutler ved min side til at vejlede og rådgive mig, så gik det faktisk nogenlunde smertefrit – når jeg siger nogenlunde, så er det fordi, jeg ændrede mening nogle gange undervejs. Jeg må sige at ham der hjalp mig i forretningen, havde en stor tålmodighed med mig, og det var lige det jeg havde brug for.

Kitchenbutler og vejledning

Kitchenbutler sendte en mand ud til mit hjem, og sørgede for at der blev målt rigtig op. Allerede her fik jeg nogle gode råd med på vejen. Så allerede her, vidste jeg at ovn og mikro ovn skulle være i en højde som var godt for mig ryg. Så fandt jeg en af de skabe man kunne trække ud, og hvor der var en masse hylder hvor jeg kunne opbevare alt det jeg skulle bruge når jeg lavede mad. Resten af køkkenet blev så tilpasset de ting der allerede var bestemt – og mit køkken står så flot og anvendeligt den dag i dag.

Related Posts

Skriv en kommentar