Oplevelser

af admin

Søger du sjove og anderledes oplevelser, så læs mere her. Vi har nogle fantastiske arrangementer og events både til virksomheder og til private. Vi kan levere fantastiske koncerter, shows, udstillinger, foredrag og verdensklasse sport.

Du kan læse og se meget mere inde på vores event hjemmeside og se bare det store udvalg vi kan tilbyde dig. Du vil ikke blive skuffet og uanset hvad du søger så kan vi arrangere det for dig.

Når først du har købt så vil du kunne annullere op til 48 timer før uden at skulle betale en afgift modsat vores konkurrenter. Hos os behøver du aldrig være nervøs eller utryg om tingene nu også fungerer. Det lover vi dig at de gør. Hvad med at prøve ballon flyvning eller hesteridning på stranden? Ah det har vi sgu da prøvet og set før. Ja men hos os er det med kendte mennesker så ta en flyvetur med Linse uden at betale ekstra for det. Lyder det som noget for dig så skriv dig op til vores VIP event liste. Der er rift om pladserne så det er med at være ude i rigtig god tid. Det fungerer således at man bliver ringet op et par dage før om man har lyst til lige præcis det event man har sat kryds ud for. Så har du 48 timer til at beslutte dig.

Og så går det ellers stærkt. Du booker og betaler og er nu klar til den helt store oplevelse med kendte ved din side.

Related Posts

Skriv en kommentar