Der er intet at frygte ved at få en tandprotese

af admin

Det er selvfølgelig ikke så heldigt, hvis du var sådan et barn, der tit skulle til tandlægen, eller du bare havde en masse skræk over det, hvor du kunne se dine jævnaldrende lege i skolegården, mens du igen skulle en tur til skoletandlægen.
Så kan det godt være, at man ikke ligefrem udviklede tandlægeskræk eller en forbi for tandlæger, men man forbinder det heller ikke med noget rart eller hyggeligt.
Og det fortsatte så, da man blev ældre, og desværre blev man så ufornuftig, at da man så flyttede hjemmefra, og ens forældre ikke så, hvad man brugte ens økonomi til, så sparede man tandlægen væk.
Man lavede en masse undskyldninger for sig selv om, at man alligevel ikke havde råd som studerende, eller at man nok skulle tage til tandlæge igen næste år, som så blev udskudt til næste år – og næste år igen.
Men nu er man så nået dertil, hvor der ikke er andet for, end at man skal have en tandprotese fra TandProtetikeren.

Det skal nok gå godt med den tandprotese

Man har netop valgt dette sted, fordi man har hørt fra andre, at de er gode til det, som de laver, men det ændrer ikke ved, at man ikke ligefrem glæder sig til det, og siden man har ventet det længe, så har man måske også udviklet en mindre frygt for oplevelsen alligevel, for man kan ikke finde nogle, som der decideret siger, at det var en behaglig oplevelse eller bare uden den store betydning at mærke.
For det kan jo mærkes, når det foregår i sådan et følsomt område af ens ansigt, og selv hvis man har en stor smertetærskel, så vil de fleste nok sige, at man trods alt kan mærke, at der er sket noget i regionen omkring ens mund bagefter.
Men man skal bare huske på, at det er hurtigt overstået, og så er det for ens eget bedste bagefter, hvor man vil takke sig selv og dem, der udførte det, for, at det blev gjort.

Related Posts