Man skal da altid vælge rullegardiner efter mål

af admin

Det er sjældent, man lige har heldet med sig, at de rullegardiner, man køber, passer perfekt til det vindue derhjemme, hvor de skal hænges op – og det gælder sådan set både, om det er et ældre vindue eller et nyt af slagsen.
Man kan ikke være sikker på, at selvom vinduet og huset i sig selv er nyt, at man så laver tingene, så de passer sammen, for der er så mange ting, man som husbygger så skulle tage hensyn til, og det kan man bare ikke.
Desuden er det nemmere at tilpasse gardinet efter huset og ikke omvendt, hvorfor man laver rullegardiner efter mål
Det kan dog også være lidt bøvlet med gamle vindues, for de kan have rykket sig og være blevet lidt skæve med tiden, så man skal have nogle rullegardiner, der skal hænges op derefter, for igen er det nemmere at rette gardinet til, end at man skal hen at ændre huset – man synes nok, det er charmen ved boligen, at den er så speciel at kigge på, og måske er den bevaringsværdig, så man netop ikke må ændre så meget ved den.

Det er bedst, når rullegardinerne er på mål

Det ville være så træls, hvis man havde nogle gardiner, der ikke gik helt ned og dækkede bunden af vinduet, for det kan være her, at man netop får mest lys ind, eller man ikke ønsker nysgerrige blikke, der kan kigge ind.
Men selvom man kan stoppe sådan et rullegardin med at være for langt, når man ruller det ned, så skal det heller ikke være for langt.
Så giver det også sig selv, at det skal passe i bredden, for hvis der er mellemrum i den ene side, så hjælper det sjældent at fokusere rullegardinet i midten af vinduet, for så er der bare to mellemrum: Et i hver side.
Det kan være svært at måle sådan et rullegardin op, for der er tit forskel på teori og praksis, når man gør den slags, hvorfor det kan være bedst, at man får en fagmand til at hjælpe en med den slags.

Related Posts