Sommerfest på Kalvebod Brygge

af admin

Efter en lang og udfordrende tid, er det endelig tid til at komme tilbage til festlighederne! Vi er så spændte på at annoncere, at Grunk Event er tilbage med deres berømte sommerfester i samarbejde med Copenhagen Marriott Hotel. Vi har udvalgt 4 datoer i løbet af sommeren til at holde BeachParty på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet og havnebadet på Islands Brygge. Der vil være plads til 350 gæster pr. aften, og mulighed for middag i et privat lokale. klik her for at melde dig til.

Aftenen starter på Marriott Kaj med velkomstdrinks og snacks (i tilfælde af regn rykkes velkomsten til Upper Deck). Derefter vil en overdådig sommermenu blive serveret med udsigt til vandet og kanalen. Efter middagen vil strandbaren åbne med en række af sommerdrinks og livligt underholdning fra Stagebreakers på dansegulvet. Undervejs vil gæsterne have mulighed for at nyde både Bobo Moreno og Zindy Laursen, som vil komme og underholde publikum med deres musik.

Hvis du vil deltage i denne fest, skal du sørge for at tage din stråhat, sommerhabitten, Hawaiiskjorten eller bastskørtet frem og feste med på Marriott Kaj. Det er en fantastisk mulighed for at have en sjov og mindeværdig aften med venner og familie.

Copenhagen Marriott Hotel er kendt for sin beliggenhed ved vandet og deres smukke udsigt over Københavns havn. De har også en række faciliteter og services, der kan tilpasses gæsternes behov og ønsker. Deres sommerfester er ikke noget, du vil gå glip af!

Sammenfattende er Grunk Event tilbage med deres sommerfester i samarbejde med Copenhagen Marriott Hotel. Det er en perfekt mulighed for at nyde sommeren, udsigten til Københavns havn og havnebadet på Islands Brygge med venner og familie. Så find din sommerkjole, og vær klar til at feste med på Marriott Kaj på Kalvebod Brygge. Vi håber at se dig der!

Related Posts

Skriv en kommentar