Vil du opleve Jordan?

af admin

Petra er et af de mest berømte turistmål i Jordan. Det er en gammel by, der er hugget ind i klipperne i den jordanske ørken. Byen var hovedstad i det nabatæiske kongerige, som var et rigt og velstående handelsimperium fra omkring det tredje århundrede f.Kr. til det første århundrede e.Kr. Petra blev forladt efter et jordskælv i 363 e.Kr., men den er blevet udgravet og restaureret gennem århundrederne og er nu et populært turistmål.

Der er ingen mangel på ting at se og gøre i Petra. Siq er en smal kløft, der fører til hjertet af byen, og den er foret med spektakulære klippeformationer. Skatkammeret er måske Petras mest berømte seværdighed, og det er en fantastisk bygning, der er hugget ud af et enkelt stykke klippe. Der er også masser af templer og grave at udforske, ligesom der er en fantastisk udsigt fra toppen af klipperne.

Petra er helt sikkert et sted, hvor du kan fortabe dig i historie og kultur. Det er et fantastisk sted at besøge, og jeg vil varmt anbefale det til alle, der rejser til Jordan.

Related Posts

Skriv en kommentar