Elektriske markiser

af admin

Så har vi lige haft en hedebølge, og dem der ikke har haft en parasol eller en markise, har nok kigget langt efter den nabo der sad i skyggen med en kold øl. Der findes efterhånden mange smarte markiser til at give en skygge på altanen eller terrassen, og nogle er så heldige som mig, at eje en elektrisk markise. Disse elektriske markiser, er noget nemmere at have at gøre med, end dem hvor man skal dreje på et mekanisk armsving for at få rullet markisen ud. Da vi skulle have vores markise, kiggede vi efter de elektriske markiser eller en markise med motor – men vi fandt det smartest med den elektriske udgave af markiserne.
Man kunne selvsagt også få en markise med motor, og det kunne også have været en løsning, men vi syntes det andet var smartere.

Det er også dejligt at man kan rulle sin elektriske markise ud, indefra – så den lige tager solen væk fra de store vinduespartier, uden at man skal trække gardinerne helt for. så på den måde har vi også fået en slags nye halve gardiner. Vi gjorde det at vi købte nogle af de her elektriske markiser, men vi havde også brug for at de var af en vis kvalitet, da de jo skulle være ude hele året rundt, og kunne tåle vind og vejr og gerne i rigtig mange år.
Nu kunne vi også vælge vores elektriske markiser i forskellige udgaver, men vi valgte at få dem i en grå neutral farve – for de hvide markiser, kunne godt gøre så man blev blændet når solen skinnede på den, nøjagtig som at blive sneblind, når man står på ski – og den sorte farve, syntes vi var for dyster og gjorde vores stue for mørk, når den så var rullet ud – så derfor blev den den grå nuance i vores tilfælde. Jeg må sige at vi har været virkelig glade for at have investeret i vores elektriske markise, især i år, hvor vi har haft så mange solskins timer allerede, har den tjent sig hjem.

Related Posts