Firmagaver hos Crocca.dk

af admin

Jeg fik den smukkeste afskedsgave fra mit gamle firma af, da jeg rejste – alene det at de havde gjort sig tanker om hvad der lige var mig, og hvad der ville glæde mig i tiden fremover – syntes jeg var en meget stor ting. Det er der flere virksomheder der bør benytte sig af – og hvis de ikke lige selv kan finde på gaven, så kan man altid give et gavekort til Crocca.dk hvor man så selv kan finde sig en super dejlig gave. Det behøver ikke være en afskedsgave, det kunne også bare være en gave som man ønsker at give en medarbejder som en påskønnelse for et godt stykke arbejde – jeg ved ikke og virksomhedsejerne ved hvor meget det betyder for den enkelte medarbejder, når man får en af disse påskønnelses gaver.

Unik og stilren brugskunst fra Crocca.dk

Nu er jeg selv til den meget stilrent og lidt anderledes brugskunst – jeg kan godt lide at skille mig lidt ud fra andres boligindretning – og lige her har Crocca.dk en masse dejlige ting som jeg godt kan lide. Når jeg har de stilrene vaser fra Crocca Brugskunst så kan jeg samtidig lige få nogle af deres flotte langtidsholdbare blomster med til at pynte lidt op – vaserne er stilrene og neutrale i farven, så derfor kan jeg sætte alle mulige farver i disse vaser. Disse vaser ville også for mig at se, være en oplagt påskønnelsesgave, og hvis man ikke vil give for så meget, så ville en af deres langtidsholdbare buketter gøre glæde.

Related Posts

Skriv en kommentar