Bæredygtige buketter online

af admin

Så har jeg hørt det med, Reducere dit co2 aftryk med 99%, gad vide hvordan jeg kan det. Det må have noget med vores klima at gøre, siden de skriver det og samtidig noget med bæredygtige buketter. Det må være dejligt at få buketter der kan holde sig i mere end 6 måneder og som ikke skal stå i vand. Det kunne jeg godt have haft tænkt mig, da jeg pendlede frem og tilbage mellem Jylland og Sjælland, for her nåede jeg aldrig rigtig at nyde mine buketter, da de som oftest kun holdt en uges tid, og jeg gad ikke ligefrem at tage buketten med frem og tilbage.

Blomsterbuketter online

Jeg ved ikke om de bare leverer sådan hele tiden, og med et interval som man selv bestemmer. men det kan jeg jo bare undersøge, og se hvad de siger hos livingflowers.dk for de annoncerer med køb blomster online. Det kunne også være en rigtig god gave ide, hvis man havde en eller anden man ville glæde, ved at de altid havde friske blomster. Eller er det tørrede blomster, siden de kan holde sig i 6 måneder uden vand. Jeg har lidt svært ved at forstå det, at de kan stå uden vand, hvis det er af skåret blomster. Det kunne lige være min datter, hun elsker altid friske blomster i sin stue, og hun ville også blive glad for sådan en gave. Sidder lige og tænker om det nu lige er en eller anden pige ting det der med blomster.

Related Posts

Skriv en kommentar